HAPPY KLANTEN

“Ik had het genoegen om Karina als coach te mogen hebben. Karina is zeer resultaatgericht en zocht oprecht naar de beste manier om mijn pas opgestart bedrijf een boost te geven. Zij toonde zich een waardevolle coach. Karina kwam altijd goed voorbereid en met heel veel enthousiasme. Samen hebben we gezwoegd, onze hersenen gepijnigd. Karina toonde zich altijd heel geïnteresseerd in de menselijke kant van het verhaal en was een uitstekende coach voor mijn bedrijf. Ik kan samenwerken met Karina van harte aanbevelen !”

Ingrid Verstraete – InBtween

“Mijn oorspronkelijke nood, was meer omzet halen en meer winst generen.

Ik heb besloten om met Karina te werken omdat ik volledig overtuigd was dat haar diensten mij de nodige boost zouden geven om mijn doelstelling te bereiken.

Nu enige tijd later kan ik vaststellen dat met haar samenwerken voor mij de juiste keuze is gebleken, haar hulp heeft ruimschoots mijn verwachtingen ingevuld en dit lijkt niet van korte duur te zijn.

Het totaalpakket begint reeds in een vroeg stadium te werken en ook meetbaar te worden

Dit is een begin van een nieuwe drive in mijn business, de drive waar ik naar heb gezocht.”

Christian De Paepe – Schrijnwerkerij De Paepe

“Onze financieel adviseur had ons negatief advies gegeven. Hij zag nog weinig hoop voor ons bedrijf. We hebben gezocht naar oplossingen en zo kwamen we bij Karina terecht. Na +- 6 maand intensief samenwerken kunnen we zeggen dat we veel beter resultaten boeken door de tips en tricks die ze ons aanreikte en die we dan ook gretig hebben gebruikt. Dank daarvoor, en moge je nog veel ondernemers inspireren.”

Patrick Deniere – Plakwerken Deniere

“Ik had het punt bereikt waar ik me de vraag stelde om te stoppen of door te gaan met mijn bedrijf.

Samenwerken met Karina heeft mijn business doen groeien. Karina zegt waar het voor staat en hoe je de dingen positief kan ombuigen.

Vandaag zeg ik vastbesloten dat ik véél eerder met haar had moeten werken.

Karina is to the point, eerlijk, rechtuit met een rasechte flair voor business.” 

 Catherine Meunier – Metamorfhome

“Als starter was ik op zoek naar bruikbare input en inspiratie om mijn business goed op te starten. Dankzij de samenwerking met Karina heb ik volgende zaken gerealiseerd:

1)       Opbouw dienstenaanbod en bepalen prijszetting

2)       Uitwerken concreet opleidingsaanbod

3)       Branding: logo/ huisstijl & opbouw website

4)       Opmaak van een ‘survey’ om de noden binnen mijn doelgroep te kunnen detecteren 

Ik zou Karina Urbina zeer zeker aanraden voor bedrijven die op zoek zijn hoe hun business te boosten ! Ze is heel gedreven en beschikt over ruime ervaring. De talloze tips en tricks waren bijzonder zinvol in de opstart van mijn eigen zaak.”

Guido Vandaele – G-Perform

 

“Karina’s online Facebook programma is zeer goed; heel gedetailleerd, heel duidelijk. Ideaal, zowel voor een beginner als voor iemand die de puntjes op de i van zijn facebook profiel en pagina wil zetten!”

Greet Bunnens – YouBrandBuilder

 

“Ik heb een coaching traject gevolgd bij Karina, en was aangenaam verrast. Ik wou starten als freelance striptekenaar, een toch niet alledaags idee. Voor Karina was dit ook nieuw, maar dat hield haar niet tegen om her onderste uit de kan te halen om mij op weg te helpen. Dankzij Karina sta ik nu veel sterker in mijn schoenen om met freelancing te beginnen. Zeker een aanrader”.

Robin Dassen