Programma’s 2016-11-23T10:31:15+00:00

Programma’s

Mijn programma’s zijn gericht om jou te helpen om op korte termijn méér geld te verdienen & jouw business te boosten dankzij het internet. Om die succesvolle ondernemer te worden en vooral te blijven.

Wil je méér informatie of heb je hulp nodig bij de juiste keuze, aarzel niet om contact op te nemen.

Ik help jou met héél veel plezier.

 

Programma’s:

Bring the Business-graph

Bring the Business in 1 dag

Je hebt een onderneming en weet redelijk goed hoe dit aan te pakken. Toch wil je niets vergeten en daarvoor is ‘Bring the Business in 1 dag’ geschikt voor jou. Op één dag krijg je een algemeen overzicht van de “do’s en don’ts” binnen het ondernemen en ontdek je of er andere renderende business mogelijkheden zijn waaraan jij nog niet aan had gedacht door gebruik te maken van het internet.

Bring the Business in 6 maanden

Bring the Business in 6 maanden

Je wil méér geld verdienen en jouw business boosten. Je beseft dat het internet jouw business héél wat mogelijkheden kan bieden, maar je kent er veel te weinig over om te weten hoe je dat moet doen. Verkopen via het internet? Jouw visibiliteit en reputatie online verhogen? En nog zo veel meer…

En wil niets aan het toeval overlaten. Het ‘gaat’ lukken, het ‘moet’ lukken en het ‘zal’ lukken! Je hebt er alles voor over om succesvol te zijn! Falen is géén optie! Je hebt nood aan inzichten, tools, kennis, vaardigheden, duidelijke structuur en actieplan om te slagen.

De groepscoaching ondersteunt jou hierbij en geven jou die energie die je nodig hebt. En hierbij speel ik ook de rol van “realisatie-waakhond”, want “you will become successful, and will stay successful”. ‘

Bring the Business in 6 maanden’ is dé oplossing voor jou en voor jouw business!

Wil je bijkomend individuele coaching? Dit is mogelijk en optioneel.

Ben je overtuigd?

Ben je klaar om op korte termijn van jouw business een rendabele & succesvolle business te maken dankzij het internet?

Pin It on Pinterest